Durmishi: Do ta padisë Pal Lekajn për këto dy shpifje

HomeLajmeKosova

Durmishi: Do ta padisë Pal Lekajn për këto dy shpifje

Zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi ka thënë se është duke përgatitur padi për shpifje ndaj deputetit të AAK-së, Pal Lekaj.

“Unë jam duke përgatitur një padi për të, për shpifje të ulëta që ka bërë ndaj meje mbrëmë në dy raste. E para shpifjet për çështjet personale, familjare, si dhe për akuzën e nënshkrimit të kontratës 50 milionë euro për hekurudhën”, tha Durmishi në Prime Time në kanal10.

COMMENTS

DISQUS: 0