Labinot Tahiri: Kryeministër, vazhdo me bindjet që ke për të mirën e Kosovës

HomeKosovaLajme

Labinot Tahiri: Kryeministër, vazhdo me bindjet që ke për të mirën e Kosovës

Labinot Tahiri:

Mirëdita Kosovë!

O njerëz të dashur🌹, mos u shqetsoni dhe mos e mësoni kryeministrin se si me veprua në këto rrethana, se PUNËT e mdha për SHTETIN E KOMBIN bëhen në heshtje dhe me kohë…!

Pra, kryeministri e di mirë se ku i’a ka vendosur pikën kësaj pune! Ne nuk e kemi mundesinë që nga facebooku ta ndryshojmë gjendjën e një populli apo gjendjen e njê shteti.

Gjërat ndryshohen me veprime.

Zotnia është ai që vepron dhe, para 4 dite veproi në të mirën e Kosovës, për qytetarët e Kosovês.

Kryeministër, vazhdo me bindjet që ke për të mirën e Kosovës, se siq të kupton Zoti të kupton edhe populli. 🖐🏻

Pasi që jam lypsarë e shërbëtorë për qindra raste në ndihmë të qytetarêve tanë, mê takon që edhe të mbrojë njerëzit që mundohen të punojnë për Kosovë e për shqiptarë. ✊❤️

Me dashuri për të gjithë, Labi Kosovë e Shqipërisë.

COMMENTS

DISQUS: 0