Lajm i mirë: Rikthehet në funksion Blloku B2

HomeLajmeKosova

Lajm i mirë: Rikthehet në funksion Blloku B2

Njësia B2 prodhuese për energji elektrike është rikthyer në funksion pas testimeve nga ekipet përkatëse. Kështu është bërë e ditur nga stafi I KEK-ut, të cilët njoftojnë për rikthimin në funksion të Bllokut B2. Lidhur me rifunksionalizimin e kësaj njësie prodhimi, Qeveria ka angazhuan një ekspert gjerman dhe një ish-inxhinier të pensionuar të KEK-ut.

Njësia B2 prodhuese për energji elektrike është rikthyer në funksion pas testimeve nga ekipet përkatëse.

Kështu është bërë e ditur nga stafi I KEK-ut, të cilët njoftojnë për rikthimin në funksion të Bllokut B2.

Lidhur me rifunksionalizimin e kësaj njësie prodhimi, Qeveria ka angazhuan një ekspert gjerman dhe një ish-inxhinier të pensionuar të KEK-ut.

COMMENTS

DISQUS: 0